Reduceri păpuși online! Descoperă întreaga oferta și alege păpușa preferata de fetita ta! | goosales.ro

De ce păpușile nu sunt simple jucării?

Prin joc, copiii se pun în pielea personajelor și învață cum să-și gestioneze emoțiile și să găsească soluții la problemele sociale cu care se pot confrunta în viața reală.
Jocul cu păpușile reprezintă, atât pentru fete cât și pentru băieți, o bună modalitate de a-și dezvolta imaginația și abilitățile socio-emoționale.

Păpușile nu sunt simple jucării!

EGIPTENII le făceau din plăcuţe de lemn, japonezii din hârtie împăturită, germanii din porţelan, iar eschimoşii din piei de focă. Adulţii le colecţionează, iar copiii le iubesc. Într-adevăr, păpuşile au cucerit inimile oamenilor de orice vârstă şi din orice timp!

Păpuşi-jucărie

În Japonia, în perioada Edo, păpuşile pentru copii reproduceau chipul unor persoane ce existau în realitate şi purtau fel de fel de hăinuţe.

Păpuşi-învăţător

Ca să-şi înveţe copiii despre zeii tribului lor, indienii pueblo din sud-vestul Statelor Unite foloseau păpuşi kachina, cioplite în rădăcini de cactus sau în lemn de pin. Păpuşile „sunt un mijloc de a scoate la iveală sentimentele copilului: durerea, mânia şi nu numai. . . . Când se joacă cu păpuşile, copiii interpretează roluri pe care cred le vor îndeplini când vor fi mari“, se arată în The World Book Encyclopedia.

Cauta și vezi gama noastră variata de păpuși. Fie ca este vorba de păpușa Barbie, păpușile din Regatul de Gheata, Ana si Elsa ori păpușa Maia, păpușa bebeluș cu funcții, o păpușa mare, păpușa Lol, fiecare in parte este o păpușa frumoasa si fetita ta va fi incantata sa o aibă.

https://goosales.ro/oferte/papusi/

Vezi si alte Oferte pe GooSales.ro

goosales

elefant.ro